***„SANTARVĖS“ VIRTUVĖLĖ:*** Greitai ir sočiai

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Salotos su rūkyta višta

Joms pagaminti reikės 1 rūkytos vištos, 5 morkų, 5 svogūnų, baltos duonos arba batono, česnako, majonezo.
Rūkytą vištą supjaustykite gabaliukais, išrinkite kaulus. Baltą duoną supjaustykite kubeliais, pakepkite ir ištrinkite česnaku.
Atskirai pakepinkite  tarkuotas morkas ir pjaustytus svogūnus.
Masę ataušinkite, sumaišykite su rūkyta vištiena ir majonezu.
Jeigu patiekalas atrodys per riebus, majonezo atsisakykite. Salotas patiekite su džiūvėsėliais.

Vegetariškas paštetas

Jam pagaminti reikės 2 galvučių česnako, 400 g brinzos (galite keisti varške ar varškės sūriu, tik reikės įberti druskos), 200 g sviesto, 200 g graikinių riešutų.
Produktus sumalkite, gerai ištrinkite su sviestu. Atšaldyti, įdėjus į formą. Prieš patiekdami iš jos išverskite į lėkštę. Valgykite su salotomis, duona.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto