Redakcijai atidarius „SANTARVĖS virtuvėlę“, kvietėme Jus pasidalinti savo pamėgtų patiekalų receptais. Džiaugiamės jau sulaukę laiškų.
Jolanta Muniuvienė savaitgalio pietums siūlo patiekalą iš vištienos.
- vištienos filė
- šaukštas garstyčių
- 3 skiltelės česnako
- keli šaukštai majonezo
- mėgstamų vištienos prieskonių
- skardinė konservuotų ananasų
- 2 paprikos
Vištieną supjaustome gabaliukais, sudedame majonezą, garstyčias ir likusius prieskonius… Viską gerai išmaišome ir pamarinuojame per naktį.
Tada imame medinį iešmelį, ant kurio veriame gabaliuką paprikos, mėsytės, ananaso – ir vėl kartojame, kol suveriame visus…
Kepame 180–190 laipsnių temperatūroje, kol vištiena gražiai pabąla. Mėsa būna labai sultinga ir skani…
Neperkepkite, nes mėsytė išsausės ir praras skonį.
Kiekvieną penktadienį redakcijoje dirbantys kolegos pristatys po vieną išbandytą valgių gaminimo receptą.
Laukiame ir Jūsų laiškų, patiekalų gamybos proceso aprašymų bei nuotraukų. Viską siųskite adresu info@santarve.lt arba tiesiog portalo viršuje paspaudę mygtuką „Atsiųsti naujieną“.
Sunkiam savaitgaliui tinka įprastai: riebus kepsnys :)))) O dar geriau nieko nevalgyt, kad palengvėtų :))))))
o ka reika valgyt esant sunkiam savaitgaliui????
už tokį paprastą ir labai gundantį receptą. Būtinai pasigaminsiu.
Skanumėlis. Super. Paprasta. Tinka lengvam savaitgaliui.