Su taksistu atsiskaitė padirbta kupiūra

Pareigūnai ragina gyventojus tikrinti gaunamas kupiūras. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Antradienio vakarą apie devynioliktą valandą su UAB „Naurata“ taksi firmos vairuotoju klientas už suteiktą paslaugą atsiskaitė galimai netikru penkiasdešimties litų vertės banknotu.

Kaip informavo policija, taksi vairuotojas vežė du keleivius, vienas iš jų atsiskaitydamas už kelionę padavė minėtą banknotą, jam buvo atiduota 44 litų grąža. Tik po kurio laiko vairuotojas pastebėjo, kad gauta penkiasdešimtinė gerokai skiriasi nuo tikros ir apie tai pranešė policijai.
Balandžio pabaigoje-gegužės pradžioje pranešimai apie pastebėtus padirbtus pinigus policiją pasiekdavo gana dažnai. Balandžio pabaigoje buvo pradėti trys ikiteisminiai tyrimai dėl galimai suklastotų dviejų penkiasdešimties ir vieno dešimties litų vertės banknotų. Gegužę dviejų šimtų litų nominalo vertės padirbtas banknotas užfiksuotas Purvėnuose, trys po dešimt litų banknotai Bugeniuose, penkiasdešimt litų – prekybos centre „IKI“ Mažeikiuose.
Paplitus padirbtiems pinigams, pareigūnai ragina gyventojus tikrinti gaunamas kupiūras, ypač atsiskaitant už paslaugas ar turgavietėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto