Areštinėje atsidūrė nepilnamečiai vagišiai

Pareigūnai ragina gyventojus atkreipti dėmesį į nakčiai paliekamas transporto priemones ir pasirūpinti jų saugumu. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Šią savaitę rajono policijos komisariate pradėtas antras ikiteisminis tyrimas dėl apvogto kieme stovėjusio automobilio. Šįkart vagišiams nepasisekė – jie atsidūrė policijos areštinėje.

Sulaikyti nepilnamečiai vagišiai

Antradienio rytą rastas apvogtas automobilis „BMW 730“, kuriuo važinėjo UAB „Bogvila“ darbuotojai. Kasko draudimu apdrausta transporto priemonė nakčiai buvo pastatyta priešais M. Daukšos gatvės 54-ąjį namą esančioje kiemo aikštelėje. Vagys nuo mašinos nuėmė statymo sistemą su apdailos detalėmis, kurių vertė apie aštuonis tūkstančius litų.
Kriminalinės policijos pareigūnai nustatė ir sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamus tris nepilnamečius, kurie dviem paroms uždaryti į policijos areštinę. Anksčiau į pareigūnų akiratį jie nebuvo įkliuvę. Pavogta sistema rasta ir grąžinta savininkui.

Vagis nubaidė

Dažniausiai vagys iš naujesnių metų laidos „BMW“ markės automobilių vagia apdailos juosteles, statymo įrangos jutiklius, veidrodėlius, priešrūkinius žibintus ir bamperius. Pastarasis automobilis nuo vagišių nukenčia jau ketvirtą kartą. Praėjusiais metais panašaus pobūdžio vagysčių buvo užfiksuota ne viena.
„Noriu padėkoti neabejingam mažeikiškiui, kuris pastebėjo aplink automobilį besisukiojančius paauglius, sudrausmino ir šiems teko sprukti. Tačiau po kurio laiko jie vėl grįžo prie savo juodų darbų. Operatyvinėmis priemonėmis mes vaikinus nustatėme ir dabar jie dienas leidžia areštinėje“, – pagyrė ryžtingą vyrą kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Mindaugas Jaremčiukas.

Prašo nelikti abejingų

Pareigūnai ragina  gyventojus, pastebėjus vykdomus teisės pažeidimus, nenusukti akių į šoną, o paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112. Atvykęs policijos ekipažas išsiaiškins situaciją ir priims sprendimus.
Praėjusią savaitę, naktį iš antradienio į trečiadienį, buvo apvogtas automobilis „Mercedes Benz“ –nuo jo vagys numovė visus keturis ratus. Padaryta daugiau kaip tūkstančio litų žala.
Pareigūnai ragina gyventojus atkreipti dėmesį į nakčiai paliekamas transporto priemones ir pasirūpinti jų saugumu.

3 Atsakymai į “Areštinėje atsidūrė nepilnamečiai vagišiai”

  1. mama parašė:

    Gaila vaikų, kad šitaip susimauna savo gyvenime. Bet kas nedaro klaidų???

  2. Klimas parašė:

    Nu jo, kai pavogė du ratus su naujom padangom, tai sakė, nerašyk, atsiras pranešim. kam mums tos neišaiškintos bylos…

  3. Vardas (privalomas) parašė:

    vienais pacukais maziau..bet neuzilgo nuo liepos berods pasipils i laisve isleistu jau bausmes atlikusiu…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto