Paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros

Sigito STRAZDAUSKO nuotr.

Pirmą kartą vykstančiame futbolo turnyre „FK Atmosfera“ taurei laimėti pirmadienį baigėsi pogrupio varžybos ir paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros.

Paskutiniojo turo rungtynėse „Patrankos“ rezultatui 5:1 nugalėjo „FK Atmosferą-98“, „Grėbliai“ net 16:1 sutriuškino „FK Atmosferą-99“, o kitose rungtynėse vyko atkaklesnės kovos – „Pušynas“ rezultatu 1:0 privertė pasiduoti „SM-97“ futbolininkus, o septyniolikmečiai Sporto mokyklos auklėtiniai rezultatu 2:0 įveikė „JP-Impulsą“.
Po šio turo paaiškėjo ketvirtfinalio poros, kurios ketvirtadienį žais atkrintamąsias varžybas iš vienerių rungtynių. Jose Sporto mokyklos septyniolikmečiai stos prieš penkiolikmečius, „Grėbliai“ prieš „FK Atmosferą-98“, „Pušynas“ prieš „FK Atmosferą-99“ ir „Patrankos“ prieš „JP-Impulsą“.
„Turnyre vyksta atkaklios kovos, futbolo mėgėjai tikrai patiria nemažai emocijų. Pogrupio varžybos parodė, kad neblogą ekipą yra subūręs „Pušynas“, tuo tarpu jauniesiems „FK Atmosfera“ žaidėjams tai yra tikra patirties kalvė. Sporto mokyklos auklėtiniams varžybos taip pat duoda didžiulės naudos – rugsėjį prasideda šalies čempionatai, o šios kovos – geriausias pasiruošimas jam.
Snaiperių turnyre su aštuoniais įvarčiais pirmauja Marius Jasas, šešis įvarčius yra pelnęs Gediminas Strikys. Artėjančiame etape pergales iškovojusios ekipos žengs į pusfinalius, kur kovos dėl pirmų ketvirtų vietų, tuo tarpu pralaimėjusioms ekipoms teks žaisti dėl penktų aštuntų vietų“, – sakė Nerijus Gudaitis, vienas iš turnyro organizatorių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto