Pareigūnai drausmina eismo dalyvius

Mažeikių rajone akcijos metu pažeidėjų neužfiksuota. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Visą šią savaitę vyksta prevencinė priemonė, skirta pavojingai ar chuliganiškai vairuojantiems asmenims drausminti. Pirmąją rugsėjo pusę Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai surengė du prevencinius reidus.

Mažeikiškiai drausmingi

Dvi savaites trukusio reido metu buvo kontroliuojama, kaip pėstieji, dviratininkai ir vadeliotojai laikosi kelių eismo taisyklių.
Iš viso nustatyti 29 eismo dalyvių padaryti nusižengimai, sulaikytas vienas neblaivus vadeliotojas.
Mažeikių rajone akcijos metu pažeidėjų neužfiksuota.

Saugos diržus ignoruoja

Antrąją rugsėjo savaitę didesnis dėmesys buvo skirtas saugos ir vaikiškų kėdučių diržų naudojimo kontrolei. Iš viso nustatyti 34 saugos diržus ignoruojantys eismo dalyviai, Mažeikių rajone tokių nubausta keturiolika.
Už tokį nusižengimą pirmą kartą gresia bauda nuo 100 iki 200 litų (pažeidėjai dažniausiai atsiperka administraciniu nurodymu, kai skiriama perpus mažesnė bauda – 50 litų). Antrą kartą nepasinaudojus saugos diržu, bauda padidėja nuo 200 iki 300 litų arba vairuotojas gali netekti pažymėjimo vienam mėnesiui.

3 Atsakymai į “Pareigūnai drausmina eismo dalyvius”

  1. to saulius parašė:

    yra takeliai kegliams ir dviraciu mynejams …
    patys pareigunai gatvemis vazineja ~30km/h ir pagal KET trukdo eismo dalyviams nes man parlekus Laisves gatve 120km/h reiks staigiai mint per stabdzius kad i golfo gala neikalt ir dar siulyciau pakeisti stogo flakono apsvietimo lemputes i galingesnes nes isvis nesimato ar jis ijungtas … tai irgi nervina …

  2. saulius parašė:

    Norėtųsi , kad policiojos pareigūnai ,pagal galimybes didesnį dėmesį atkreipų į Laisvės g. atkarpą nuo Mxsimos p.c. iki Apinio parduotuvės.Tame ruože ypatingai vakare automobiliai lekia 100 km/h greičiuTemsta ankščiau , tad gali nukentėti dviratininkai ir net pėstieji.
    O visumoje reikia pasidžiaugti mūsų rajono policijos pareigūnais ,mandagūs ,išlaikyti ,nors darbas jų tikrai nepavydėtinas .Ačiū Jiems ir sėkmės.

  3. Jabbar parašė:

    O kada policininkai užsiims prevencija ir paprotins pėsčiuosius vaikštančius dviračių takais bei dviratininkus, važinėjančius šaligatviais?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto