Mokymo įstaigos – tarp prizininkų

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Paskelbti 2012–2013 metų konkurso „Sportiškiausia mokykla“ nugalėtojai ir prizininkai. Konkursą organizavo Lietuvos moksleivių neformaliojo švietimo centras kartu su Švietimo ir mokslo ministerija, Lietuvos tautiniu olimpiniu komitetu, Kūno kultūros ir sporto departamentu bei Lietuvos moksleivių sporto asociacija. 

Pagrindinių mokyklų ir progimnazijų grupėje, praleidus į priekį tik Kuršėnų Daugėlių pagrindinę mokyklą, antrąją vietą užėmė Mažeikių Pavasario pagrindinė mokykla, gimnazijų ir vidurinių mokyklų grupėje septintoji vieta atiteko Viekšnių gimnazijai.
„Konkurse atsižvelgiama į daugiau kaip penkiasdešimt kriterijų, konkursas vyksta jau dvyliktą kartą. Beveik visuose konkursuose buvome tarp prizininkų, praėjusį sezoną užėmėme tik penktą vietą, tad džiugu, kad vėl tapome antrosios vietos laimėtojais“, – pasidžiaugė Pavasario pagrindinės mokyklos direktorius Stanislovas Jakučinskas.
„Sportiškiausios mokyklos“ nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti gruodžio mėnesį Seime.
Abi mūsų rajono mokyklos šauniai pasirodė ir jau praėjusiame aštuntajame Lietuvos moksleivių olimpiniame festivalyje. Viekšnių gimnazija bendrojo ugdymo mokyklų antroje grupėje užėmė trečiąją vietą, Pavasario pagrindinė mokykla buvo antra pradinio ugdymo klasių mokyklų antroje grupėje. Mokyklų atstovams taurės ir diplomai buvo įteikti Lietuvos moksleivių neformaliojo švietimo centre.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto