Sinoptikai: artimųjų kapus palankiausia lankyti bus sekmadienį

ELTOS nuotrauka

Sinoptikai Visų šventųjų dienai prognozuoja apniukusius ir lietingus orus, o Vėlinės sekmadienį bus rudeniškai šiltos ir be lietaus.
Šeštadienio naktį nepastovūs vakarų, pietvakarių ir pietryčių vėjai orą sušildys iki 2–4 laipsnių šilumos.
Vilniuje numatomas nedidelis debesuotumas su pragiedruliais, termometrai rodys 2 laipsnius šilumos. Kaune galimas nedidelis lietus, temperatūra sieks 4 laipsnius šilumos. Tradiciškai šilčiausia naktis bus Klaipėdoje – +7 laipsniai pagal Celsijų, tačiau čia taip pat lis. Šiauliuose ir Panevėžyje temperatūra svyruos nuo 2 iki 3 laipsnių šilumos, iš dangaus kris negausūs lietaus lašai.
Visų šventųjų dieną – šeštadienį – sausi orai pranašaujami tik rytinėje Lietuvos dalyje ties sostine, likusiuose rajonuose nesmarkiai lis. Oro temperatūra Vilniuje +6, Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje +7, Klaipėdoje +9 laipsniai.
Vėlinių naktį (sekmadienį) lietus turėtų liautis visoje šalyje, nors dangus išliks apsiniaukęs. Oro temperatūra Vilniuje bus 1 laipsnis šilumos, Kaune ir Šiauliuose +4, Klaipėdoje +8, Panevėžyje + 3 laipsniai.
Sekmadienio diena kapinėms lankyti bus itin palanki, nes hidrometeorologai prognozuoja ne tik šilumą, bet ir nedidelį debesuotumą. Orai sostinėje, Šiauliuose ir Panevėžyje šils iki +8, vidurio Lietuvoje, ties Kaunu, termometrai rodys 9 laipsnius šilumos, Klaipėdoje – +10.

One Reply to “Sinoptikai: artimųjų kapus palankiausia lankyti bus sekmadienį”

  1. Jau parašė:

    buvau bepradedąs tais melagiais tikėti, bet šį savaitgalį dėl Mažeikių jie visiškai nepataikė. Kažkoks keistas tas mūsų miestas – nu niekaip sinoptikams nepaklūsta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto