Jaunieji „pavasariečiai“ – vėl finale

Sėkmingai perėję visus etapus, jaunieji Mažeikių Pavasario pagrindinės mokyklos sportininkai pateko į finalo ketvertą. Nuotrauka iš komandos archyvo

Pavasario pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko Lietuvos mokinių olimpinio festivalio vaikų, gimusių 2004 m. ir jaunesnių, kvadrato tarpzoninės varžybos. Perėjusios rajoninių ir zoninių varžybų etapus, jose varžėsi Mažeikių Pavasario ir Palangos Vlado Jurgučio pagrindinių mokyklų, Šilalės S. Dariaus ir S. Girėno bei Klaipėdos Sendvario progimnazijų komandos.
Palaikomi sirgalių, po atkaklios kovos, rezultatais 2:1 nugalėję šilališkius ir klaipėdiečius bei 2:0 įveikę palangiškius, tarpzoninėse varžybose triumfavo Pavasario pagrindinės mokyklos moksleiviai, kuriuos treniruoja kūno kultūros mokytojas Virginijus Januševičius.
Ši pergalė lėmė, kad „pavasariečiai“ pateko tarp keturių stipriausių šalies kvadrato komandų, kurios vasario septintąją susikaus dėl šalies čempionų vardų.
„Šioje amžiaus grupėje vienoje komandoje žaidžia dešimt moksleivių – po penkis berniukus ir mergaites. Pernai mūsų komanda užėmė trečiąją vietą, didžioji dalis jos narių rungsis dėl trofėjų ir šiemet. Tikimės per turimą laiką gerai padirbėti treniruotėse ir kovoti dėl aukščiausio apdovanojimo“, – kalbėjo mokyklos direktorius Stanislovas Jakučinskas.
Vieninteliai mažeikiškiai antrus metus pateko į finalinio ketverto varžybas. Dėl medalių pirmą kartą su jais varžysis Šiaulių rajono Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų pagrindinės mokyklos, Kauno rajono Domeikavos ir Šakių rajono Lukšių Vinco Grybo gimnazijų komandos.

One Reply to “Jaunieji „pavasariečiai“ – vėl finale”

  1. Sirgalius parašė:

    Šaunuoliai vaikai ! Sekmės finale ! Ir toliau garsinkit savo mokyklą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto