Požiūris į Valentino dieną pasikeitė laimėjus „Santarvės“ konkursą

„Santarvės“ skelbtą konkursą „Pradžiuginkite mylimą žmogų“ laimėjo devyniolikmečiai Iveta Idzelytė ir Lukas Budreika. Sigito STRAZDAUSKO nuotr.

Interneto puslapio santarvė.lt konkursą „Pradžiuginkite mylimą žmogų“ laimėjo devyniolikmečiai mažeikiškiai Iveta Idzelytė ir Lukas Budreika. Šv. Valentino – įsimylėjėlių – diena jiems baigsis nakvyne viloje „Dubgiris“ ir pusryčiais į lovą.
Lukas sako nuo šiol pradėsiąs tikėti Valentino stebuklais.

Ypatingas prizas

Tradiciškai prieš šv. Valentino dieną interneto svetainė santarvė.lt organizavo įsimylėjėliams skirtą konkursą. Šiemet jis pavadintas „Pradžiuginkite mylimą žmogų“. Šio puslapio lankytojai turėjo įkelti savo poros nuotrauką ir, nešykštint gerų žodžių savo mylimiesiems, parašyti, už ką juos myli.
Per penkiolika dienų trukusius balsavimus tinklalapio lankytojai galėjo atiduoti savo balsą už vieną ar kitą porą – balsuoti buvo leidžiama tik vieną kartą.
Šiemet dalyvauti konkurse norą pareiškė keturiolika porų. Tai daryti buvo verta, nes vienos, daugiausiai balsų surinkusios poros laukė šaunus prizas dviem: ypatinga šv. Valentino nakvynė vilos „Dubgiris“ kambaryje su balkonu bei pusryčiais į lovą. Beje, laimėjusieji vasario 14-osios vakarą galės pasinaudoti dar viena proga ir pasiklausyti tą vakarą čia koncertuosiančios grupės „Tabasco“.

Paskatino draugai

Konkurse dalyvavusios poros nebuvo linkusios daugžodžiauti ir papasakoti, už ką jie myli vienas kitą ir kodėl balsuojantieji turėtų juos palaikyti – tai konkurso organizatoriai būtų palaikę kaip privalumą.
Susumavus rezultatus nuspręsta, kad santarvė.lt prizo – romantiškos nakvynės dviem, nusipelnė mažeikiškiai I. Idzelytė ir L. Budreika, surinkę 6 663 svetainės lankytojų balsus. Savo porą pristatė pats Lukas, pareiškęs, kad „tik mūsų meilė susideda iš vienos sielos dviejuose kūnuose“.
Vaikinas iš pradžių norėjo draugei padaryti staigmeną ir apie dalyvavimą konkurse nieko nesakyti, bet norint konkursą laimėti, reikia naudotis socialiniais tinklais, tad Iveta vis tiek būtų sužinojusi: kita vertus, daug lengviau kuo daugiau balsų surinkti, kai balsuoja dvigubai tiek – Ivetos ir Luko, draugų.
„Dalyvauti konkurse paskatino draugai, tam neprieštaravo ir Iveta, iš pradžių netikėjusi, kad įmanoma laimėti, bet daug pastangų įdėjus pavyko. Aš kažkaip tikėjausi laimėti, o draugė nelabai“, – kalbėjo Mažeikių pieninėje dirbantis vaikinas.

Apie vedybas kalbėti ankstoka

Lukas mano, kad laimėti padėjo socialinis tinklalapis „Facebook“, kuriame jie su Iveta turi daug visada padėti pasiruošusių draugų. Paskelbus apie dalyvavimą konkurse jie ne tik patys balsavo, bet ragino ir draugų draugus. Be to, Lukas priklauso vienai šiame tinklalapyje susibūrusiai grupei, tad daug pagalbos sulaukė ir iš jų.
Lukas ir Iveta yra baigę Merkelio Račkausko gimnaziją, ten ir susipažino. Mergina šiuo metu mokosi Lietuvos policijos mokykloje – baigusi ketina papildyti Mažeikių policijos gretas.
Jaunuoliai draugauja metus, bet apie vedybas dar nekalba – esą ankstoka, nes dar yra jauni.

Dienos nesureikšmindavo

„Mėgstame romantiškus vakarus, juos susikuriame patys sau, o dabar, laimėjus konkurso prizą, vieną vakarą praleisime dar įdomiau. „Dubgiryje“ lankytis nebuvo progos, nors apie tai buvome kalbėję jau ne kartą – dabar proga atėjo pati“, – džiaugėsi Lukas.
Valentino diena jam – lyg ir niekuo neypatinga, kažkieno išgalvota šventė, bet kadangi tai Meilės diena – reikia ją kažkaip pažymėti, juolab, kad jiems tokių dienų dar buvo mažai.
„Nuo dabar pradėsiu tikėti, kad ta diena iš tikrųjų kažką reiškia ir ši Valentino diena taps išskirtinė, ją tikriausiai prisiminsime ilgai“, – juokėsi Lukas.

6 Atsakymai į “Požiūris į Valentino dieną pasikeitė laimėjus „Santarvės“ konkursą”

  1. Gintė. Seda parašė:

    Aš esu labai sexuali ir noriu vien tik penio įėjimo. Valentino dieną mane išdulkino 5 bernai. Esu labai laiminga.

  2. Ingrida parašė:

    Aš Valentino dieną suprantu ne pagal išdulkinimų skaičių. Aš noriu kitokios meilės, noriu glamonių, o ne vien nutratinimų.

  3. Salomėja parašė:

    Mane mylimasis per naktį nutratino 6 kartus. Štai kur tikras Valentinas.

  4. hi hi parašė:

    As pvz abejoju to konkurso skaidrumu. Toks didelis balsu skaiciu, net neitiketina. Be to, netarodo jie rimta pora. Dar vaikai.

  5. birute parašė:

    sveikinam

  6. Vardas (privalomas) parašė:

    sveikinam

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto