Nuteistas kyšį ėmęs mažeikiškis kriminalistas

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Antradienį Šiaulių apygardos teismas paskelbė nuosprendį mažeikiškiui kriminalistui, kuris buvo įtariamas kyšio ėmimu. Teisėjai jį pripažino kaltu.

Mažeikių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos tyrėjas 39-erių metų R. K. dar 2013 metų rugsėjį buvo sulaikytas Telšių vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto tarnybos pareigūnų savo darbo kabinete. Beveik septyniolika metų vidaus reikalų tarnyboje dirbęs kriminalistas dviem paroms buvo uždarytas į areštinę, nuo to laiko jis yra nušalintas nuo tarnybos.
Plačiau – „Santarvės“ laikraštyje. 

10 Atsakymų į “Nuteistas kyšį ėmęs mažeikiškis kriminalistas”

  1. uij uij parašė:

    O kiek policijoj mazeikiu tokiu R.K. liko!!!!

  2. Tadui parašė:

    kyšį siūlo tada,kai užsiima nelegalia veikla.Stribus „sudegina“ ,kai jie labai išgobšėja ir nebeapsimoka verstis nelegalia veikla.Paimkime Mažeikius-kėkvienas miesto mėlynsnapis žino,kur gauti naminės,kontrabandinių cigarečių, narkomanai-kvaišalų taškus, o stribai „nežino“. Juokas ima.Tam ir reikalingi kyšiai. Jie veiksmingi,kol tenkina abi puses.

  3. Komentatorius parašė:

    Suskis. Mažai gavo.

  4. nu nu parašė:

    Pradazna nagla suka Ramunas Kacinskis

  5. m parašė:

    jau nuteisė,o pavardę slepia,na žinoma juk apie SAVUS neskelbiama,o gal kas žinot paskelbkit,turi Mažeikiškiai žinoti savo „DIDVYRĮ“

  6. Vardas (privalomas) parašė:

    galetu ivardinti kas jis toks!

  7. Vardas (privalomas) parašė:

    Koks issigimelis,normalus zmogus,tik,kad paslydo….komentuoja turbut tie,kurie jo nepazysta. Neteisk-ir nebusi teisiamas ;) .

  8. Tadas parašė:

    Patys kalti. Gydytojui pinigus kišat, policininkui kišat, kunigui kišat, o paskui patys rėkiat, kad Lietuvoje klesti korupcija. Tai gal būkit piliečiais – gydytojas paprašė – pranešk, policininkas paprašė-pranešk, kunigas reikalauja – pranešk. Ir neliks korupcijos.

  9. fg parašė:

    Nu bet naglas ir buvo.

  10. rukyk parašė:

    supuves issigimelis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto