Paskutinėse metų rungtynėse iškovota pergalė

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Vakarų Lietuvos „Žemaitijos ledo“ pirmenybėse žaidžiantys Mažeikių „Smūgio“ ledo ritulininkai šiuos metus baigė pergale – Šiauliuose jie palaužė „Šilutės“ ledo ritulio ekipą.

Sėkmingai mažeikiškiams susiklostė pirmasis kėlinys: po Roberto Dembinskio įvarčio jie pirmavo, vėliau šilutiškiai išlygino rezultatą, ir vis tik Viktoras Čiginskas bei Robertas Dembinskis persvėrė rezultatą – 3:1.
Antrajame kėlinyje šilutiškiai neleido mūsų ekipai atsikvėpti – vieną po kito pelnė du įvarčius ir rezultatą išlygino. Tik kėlinio pabaigoje – po taiklaus Igorio Šmakovo smūgio – mūsų ledo ritulininkai vėl išsiveržė į priekį.
Rungtynių likimas sprendėsi paskutinėmis trečiojo kėlinio minutėmis: „Šilutė“ vėl išlygino rezultatą, tačiau, likus žaisti dvi minutes, Martynas Šlepetis taikliu smūgiu iškovojo „Smūgiui“  pergalę – 5:4.
„Kad ir po sunkios kovos bei didelių pastangų, vis tiek išvargome pergalę. Ir tai mums leido pakilti į turnyrinės lentelės viršų. Manau, kad jau po truputį atrandame žaidimo gijas, tik gaila, kad visas rungtynes tenka žaisti išvykose“, – „Santarvei“ sakė komandos vadovas Artūras Jokšas.
„Smūgis“ dabar yra  ketvirtoje vietoje tarp 9 komandų – jo sąskaitoje dvi pergalės ir du pralaimėjimai.
Kitas rungtynes mažeikiškiai žais tik sausio 17-ąją – ant Klaipėdos „Akropolio“ ledo jų varžovas bus paskutinę vietą pirmenybėse užimantis Palangos „Riteris“.

One Reply to “Paskutinėse metų rungtynėse iškovota pergalė”

  1. Jonas parašė:

    O tai Šilutės namai Šiauliuose,Palangos Klaipėda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto