Oficinos sutvarkymo darbus prižiūri speciali darbo grupė

Sigutė Bernotienė teigė, kad kol kas Renavo dvaro oficinos remonto darbai vyksta be didelių trukdžių. Nuotr. iš redakcijos archyvo

Šiuo metu į pabaigą eina Renavo dvaro sodybos oficinos sutvarkymo rangos darbai. Iškilus nesklandumams, į vietą vyksta specialiai Mažeikių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus sudaryta darbo grupė. Paskutinį kartą buvo važiuota dėl priešgaisrinių saugos reikalavimų įvykdymo – priešgaisrinių durų įrengimo.  

Renavo dvaro sodybos oficinos sutvarkymo projektas įgyvendinamas jau treti metai. Visų darbų pabaiga numatyta šių metų gruodžio mėnesį.
Minėtai darbo grupei vadovaujanti Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė „Santarvei“ sakė, kad kol kas Renavo dvaro sodybos oficinos sutvarkymo rangos darbai  einasi sklandžiai, be didesnių trukdžių, todėl tikimasi, kad viskas bus atlikta laiku, pagal numatytus terminus.
Paskutinį kartą darbo grupė į Renavą važiavo dėl priešgaisrinės saugos reikalavimų – atsarginių išėjimo durų įrengimo.

Visas rašinys – „Santarvės“ laikraštyje.

3 Atsakymai į “Oficinos sutvarkymo darbus prižiūri speciali darbo grupė”

  1. lolas parašė:

    Gal darbo grupė galėtų atvykti į mažeikių ofikieminusduobėtinus apžiūrėti?

  2. Žvelk giliau parašė:

    Kas galėtų paneigti, kad nufotografavus biuletenį DAR NEBUVO UŽBRAUKTAS VIENAS LANGELIS? Ir tada biuletenis tapo arba negaliojančiu, arba susilaikiusiu… IR TIK PO TO ĮMESTAS. Po įmetimo buvo įrodymas tik fotografavimo metu esančio rezultato, o ne to įmesto, nes ten galėjo būti jau kitaip. Ar buvo nufilmuotas ištisinis procesas: užbraukia, nufotografuoja, įmeta? NE. NE. Kolchoznikai ir toliau durnina tautą. Gudrūs durniai….

  3. Darbo grupė netgi dėl durų, baikit ,neturit kas veikt? parašė:

    ,,darbo grupė į Renavą važiavo dėl priešgaisrinės saugos reikalavimų – atsarginių išėjimo durų įrengimo“-,eikit šieno pjaut

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto