Kvaišalais disponavę mažeikiškiai susiję ir su pareigūno automobilio padegimu

Praėjusių metų sausio mėnesį buvo padegtas automobilis „Mercedes Benz E280“, kuriuo naudojosi Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnas. Nuotr. iš Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato archyvo

Lietuvos prokuratūra informuoja, kad Šiaulių apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu, turto sunaikinimu ar sugadinimu ir kitais nusikaltimais kaltinami trys Mažeikių rajono gyventojai. Į disponavimą kvaišalais įsipainioję mažeikiškiai susiję ir su pareigūno automobilio padegimu.
Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, kai praėjusių metų sausio 23-iosios vakarą Mažeikiuose buvo padegtas daugiabučio namo kieme stovėjęs automobilis „Mercedes Benz E280“, kuriuo naudojosi Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnas. Vyrui apie atvira liepsna degančią transporto priemonę pranešė liepsnas pro langą pamačiusi kaimynė. Kaip nustatyta ikiteisminio tyrimo metu, automobilis, kurį sugadinus padaryta 4700 eurų turtinės žalos, buvo padegtas apipilant jį benzinu.
Visas rašinys – „Santarvės“ laikraštyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto