Viekšniuose degė gyvenamasis namas

Nuotr. iš PGT archyvo

Pirmadienio vakarą ugnis siautėjo Viekšniuose, Vytauto gatvėje esančiame gyvenamajame name, kuriame jau daugelį metų vasaros metu gyveno garbaus amžiaus sutuoktiniai.

Ugnis sunaikino turtą

Apie tai, kad Viekšniuose dega medinis namas, ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta kiek po dešimtos valandos vakaro.
Viena po kitos į gaisravietę atskubėjo Viekšnių, Balėnų ir Laižuvos ugniagesių komandos bei Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos automobilinės cisternos.
Ugnies, kuri jau veržėsi pro stogą, plitimą pavyko sutramdyti per pusvalandį. Gaisro židiniai buvo numalšinti prieš vidurnaktį, o darbai baigti apie antrą valandą nakties.
Per gaisrą nudegė namo stogas, pradegė perdanga, išdegė namo vidus.

Seniūnija bandys padėti

Pasak namo šeimininkės, ji pakūrė krosnį ir išėjo į kiemą pas ten buvusį vyrą. Kai parėjo ir atidarė virtuvės duris, pamatė, kad ten jau siautėja atvira liepsna.
Viekšnių seniūnas Kornėlijus Kryžius „Santarvei“ sakė: „Šiandien susitinkame su garbaus amžiaus sutuoktiniais, spręsime, kuo seniūnija gali padėti ištikus tokiai nelaimei.
Mūsų galimybės nėra didelės – net ir gaisravietės atliekas privalome vežti į Jėrubaičių sąvartyną. Pakalbėsime su žmonėmis, kurie dabar yra streso būsenoje, ir jų prašymus perduosime rajono vadovams. Skaudi nelaimė, kai per kelias akimirkas nuniokojama išpuoselėta sodyba. Laimei, kad pavyko išsaugoti visus dokumentus.“
Sutuoktinių pora gyvena Akmenėje, Viekšniuose esantis namas buvo jų vasaros poilsio vieta.

One Reply to “Viekšniuose degė gyvenamasis namas”

  1. Ce brasa parašė:

    Dusele vaiksto,dabar kersija tiem kas ant jo vare.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto