Lyderiai išsiskyrė taikiai

Nuotr. iš redakcijos archyvo

Paskutinės prieš kalėdines šventes sužaistos Mažeikių „VIP“ rungtynės Lietuvos salės futbolo A lygoje pasižymėjo atkaklia kova ir baigėsi neįprastai mažu salės futbolui rezultatu 1:1. Taip mažeikiškiai Radviliškyje baigė susitikimą antradienį su pirmenybių lyderiais „Jonavos Vikingais“.

Pirmas kėlinys baigėsi be įvarčių, jis pažymėtas nemažu baudų skaičiumi – mūsų ekipai užfiksuotos keturios, jonaviškiams – penkios baudos.
Antrame kėlinyje pirmą įvartį pelnė rezultatyviausias „VIP“ žaidėjas Edgaras Baranauskas. Po dviejų minučių prie mūsų vartų susiklostė pavojinga situacija: kritęs Tadas Markevičius vartininko aikštelėje sužaidė ranka. Teisėjai tai traktavo kaip paskutinės vilties pražangą – mūsų žaidėjui buvo parodyta raudona kortelė ir jis negalėjo tęsti rungtynių, o jonaviškiai įgijo teisę mušti šešių metrų baudinį. Jį varžovai realizavo. Daugiau įvarčių per šias rungtynes nebuvo pasiekta.
„Gero lygio dvikova, rungtyniavome stipriausios sudėties, o ir varžovai – pirmaujantys čempionate. Gruodžio 30-ąją Radviliškyje liko sužaisti su alytiškiais. Nerimą kelia tai, kad dėl trijų geltonų kortelių negalės rungtyniauti E. Baranauskas, dėl raudonos kortelės – T. Markevičius. Tačiau vis tiek metus norime baigti pergalingai“, – „Santarvei“ sakė komandos vadovas Aldaras Pupliauskas.
„VIP“ tai bus priešpaskutinės pirmojo rato rungtynės, jie šiuo metu turi 14 taškų (keturios pergalės, dvi lygiosios ir vienas pralaimėjimas) ir yra antroje turnyrinės lentelės vietoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto