Senamiesčio parke – šeštoji paroda „Gamtoje iš gamtos“

Nuotr. Algirdo VILKO

Išeikime į rudenį – kviečia Mažeikių klubo „Mano namai“ nariai, senamiesčio parke šeštąjį rudenį iš eilės inicijavę ir surengę žemės ir aplinkos meno instaliacijų kūrybos parodą „Gamtoje iš gamtos“.
Mažeikių miesto bei rajono įstaigų, gyventojų bendruomenės jau žino, kad kasmet rudenį, krintant medžių lapams, bus kviečiami kurti įvairias kompozicijas iš gamtoje užaugusių medžiagų.
Pirmuosius šių metų parodos „Gamtoje iš gamtos“ kūrinius parko lankytojai galėjo pamatyti jau praėjusios savaitės antroje pusėje.
O sekmadienio popietę į parką sugužėjo būrys žmonių, kurie vienaip ar kitaip pridėjo savo rankas ir skyrė laiko tam, kad ši paroda įvyktų, kad praeiviai turėtų kuo pasidžiaugti.
Parodos pristatyme dalyvavo Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė. Ji dėkojo šios ekspozicijos iniciatoriams – klubo „Mano namai“ nariams bei vadovei, išsakė padėką ir parodoje dalyvaujančių įstaigų darbuotojams, pavieniams asmenims už kūrybiškumą, darbštumą.
Savo sukurtas instaliacijas eksponuojantiems kūrėjams įteiktos atminimo dovanėlės.

Nuotr. Algirdo VILKO

Tarp parodos dalyvių – daugiausia Mažeikių miesto lopšelių-darželių, bendrojo lavinimo mokyklų bei neformaliojo vaikų švietimo įstaigų bendruomenės. Tačiau savo kūrybą parodyti panoro ir pavieniai mažeikiškiai.
Skaičiuojama, kad senamiesčio parke praeiviai gali pamatyti daugiau nei 30 kompozicijų iš gamtinių medžiagų.
Paroda „Gamtoje iš gamtos“ truks iki gruodžio 1 dienos arba iki tol, kol eksponatai nepraras savo estetinės išvaizdos ir nekels grėsmės lankytojams.

One Reply to “Senamiesčio parke – šeštoji paroda „Gamtoje iš gamtos“”

  1. alio parašė:

    santarve, kada nuotraukas susitvarkysit, kam det tas nuotraukas, jei padidinti negalima ir nieko neina iziuret.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto