Antras turas pažymėtas mažeikiškių pergalėmis

Nuotr. iš redakcijos archyvo

Lietuvos aukščiausios lygos stalo teniso komandinėse pirmenybėse Vilkaviškio sporto arenoje sužaisti antrojo turo susitikimai, abi Mažeikių „Vijurko“ ekipos – tiek vyrų, tiek merginų – iškovojo po dvi pergales.

Šalies vicečempionai „Vijurko“ atstovai, kurių gretose rungtyniavo broliai Tonetas ir Arnoldas Domeikos bei Irmantas Daukontas, pirmoje dvikovoje susitiko su gerokai pasikeitusia šalies čempione Vilniaus Br. Balaišienės vardo komanda. Šį kartą mažeikiškiai buvo gerokai stipresni už savo varžovus – nugalėjo rezultatu 5:1. Tokiu pat rezultatu antrame turo susitikime „Vijurkas“ įveikė Vilniaus „SM Taurą“.
Per keturis susitikimus mažeikiškiai iškovojo visas pergales ir yra tarp keturių lygos komandų, kurios dar nėra patyrusios pralaimėjimų kartėlio.
Čempionato ture rungtyniavo ir „Vijurko“ merginos, kurios taip pat susikovė su Vilniaus „SM Tauras“ ir „Šiauliai-1“ atstovėmis.
Mažeikių ekipa, kuriai atstovavo Ramunė Tumėnienė, Amelija Nicytė ir Simona Rimkevičiūtė, pirmame susitikime rezultatu 5:4 įveikė vilnietes, po to 5:2 nugalėjo šiaulietes. Savo sąskaitoje merginos turi dvi pergales ir du pralaimėjimus.
Dabar numatyta beveik mėnesio pirmenybių pertrauka, trečiojo turo susitikimus Prienų arenoje lapkričio 20 d. žais „Vijurko“ vyrai, o lapkričio 21 d. – merginos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto