Jaunimo konferencijoje – apie saviraiškos, bendradarbiavimo poreikį ir galimybes

Nuotr. iš Gabijos gimnazijos archyvo

Ketvirtadienį įvyko Mažeikių jaunimo reikalų tarybos organizuojama ir tradicine tapusi konferencija „Jungtinės pajėgos jaunimui“.
Ketvirtadienio popietę į Mažeikių kultūros centro pramogų salę sugužėjo svečiai iš Klaipėdos, Plungės ir namiškiai – mūsų rajono progimnazijų bei gimnazijų mokinių tarybų nariai, jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų atstovai, politikai.

Pastarąjį kartą regioninė jaunimo konferencija „Jungtinės pajėgos jaunimui“ vyko 2019 m. lapkritį, dar iki prasidedant koronaviruso pandemijai. Tąkart renginio tema buvo „Projektuokime ateitį patys“.
Po metų pertraukos įvykusios šeštosios jaunimo konferencijos organizatoriai kvietė renginio dalyvius pagvildenti temą „Jaunimo dalyvavimas“.
Renginį vedė Politikos tyrimų ir analizės instituto direktorius Marius Ulozas.
Pranešimą apie tai, kaip Klaipėda tapo šių metų Europos jaunimo sostine, kokius džiaugsmus patiria ir su kokiomis problemomis susiduria uostamiestyje gyvenantys jaunuoliai, skaitė viešnios iš Klaipėdos.
Darbo grupėse buvo galima išsakyti savo idėjas jaunimo sveikatos, institucijų bendradarbiavimo, savanorystės, apskritojo stalo Mažeikiuose atgaivinimo klausimais.

Nuotr. iš Gabijos gimnazijos archyvo

One Reply to “Jaunimo konferencijoje – apie saviraiškos, bendradarbiavimo poreikį ir galimybes”

  1. Kas iš to parašė:

    Ir kas iš to? kas pasikeitė nuo 2019m. renginio? Ar kas išgirdo jaunimą ir pasinaudoje bei įgyvendino idėjas? jei taip, tai paviešinkite kas buvo įgyvendinta. Šiaip tai tik tokie renginiai dėl renginių, kad tik atrodytų, kad kažkas vyksta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto