Dėl LIDL prekybos centro jau susitarta?

Remiantis mažeikiškių išsakytomis nuomonėmis socialiniuose tinkluose, daugelis gyventojų džiaugtųsi, jei būtų sutvarkyta ilgus metus buvusi pamiršta ir apleista miesto vieta. Vizualizacijos autorė Simona Mikalauskaitė.

Prieš trejus metus buvo daug kalbama apie dar vieno LIDL prekybos centro statybą Mažeikiuose. Tuomet daugiausia diskusijų tarp rajono valdžios ir statytojų kilo dėl naujam prekybos centrui reikalingo papildomo įvažiavimo iš Ventos gatvės bei didesnės automobilių stovėjimo aikštelės.

});

Įvažiavimo klausimas buvo išspręstas pasirašius Savivaldybės infrastruktūros plėtros sutartį, kurioje įrengti 60 vietų automobilių stovėjimo aikštelės nebuvo numatyta. Apie šią sutartį visuomenė buvo informuota tik po jos pasirašymo. Vėliau vyko sutarties pakeitimas ir naujos sudarymas, bet apie tai informacija mažeikiškių nepasiekė.

Visuomenei nežinant, buvo duotas leidimas, sumažinus žaliosios zonos plotą, valdiškoje žemėje įrengti automobilių stovėjimo aikštelę.
Primename, kad prieš trejus metus ši problema galimai sustabdė prekybos centro statybą.

Vyko pristatymas

Prisiminti...

Laikraščio elektroninę versiją gali skaityti tik prisijungę ir prenumeratą turintys vartotojai.

Jeigu esate mūsų prenumeratorius, prisijunkite su savo prisijungimo duomenimis, kuriuos gavote atlikę apmokėjimą arba kuriuos jums suteikė redakcija.

Registruokitės | Pamiršai slaptažodį?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto