Automobilių sporto klubo planuose – vienuoliktasis ralio etapas

Rajono merui Vidmantui Macevičiui padėkos ženklą pasiruošusi įteikti AB „ORLEN Lietuva“ atstovė spaudai Kristina Gendvilė bei „ORLEN Lietuva-Mažeikių ASK“ vadovas Vitalijus Plastininas (dešinėje). Nuotr. iš Savivaldybės administracijos archyvo

Savivaldybėje susitiko rajono valdžios, „ORLEN Lietuva“ ir Automobilių sporto klubo atstovai. Savivaldybės merui buvo įteikta Mažeikių automobilių sporto klubo (ASK) padėka už paramą mūsų rajone organizuojant vieną iš Lietuvos automobilių ralio čempionato etapų.

});

„ORLEN Lietuva-Mažeikių ASK“ vadovas Vitalijus Plastininas tikisi, kad ir kitais metais automobilių sporto mėgėjai galės mėgautis šio čempionato etapu.

Įteikė padėką  

Mažeikių automobilių sporto klubas ir jo pagrindinis rėmėjas padėkojo Vidmantui Macevičiui už pagalbą ir paramą organizuojant vieną iš Lietuvos automobilių ralio čempionato etapų – „ORLEN Lietuva-Rally 2022“.

Vienas iš gausiausių sportinių renginių rajone vyko liepos pabaigoje, ralio etapo dalyvių startas prie Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčios ir Kultūros centro sulaukė didžiulio...

Laikraščio elektroninę versiją gali skaityti tik prisijungę ir prenumeratą turintys vartotojai.

Jeigu esate mūsų prenumeratorius, prisijunkite su savo prisijungimo duomenimis, kuriuos gavote atlikę apmokėjimą arba kuriuos jums suteikė redakcija.

Registruokitės | Pamiršai slaptažodį?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto