Futbolo aikštėje žaidė šešių komandų moterys ir merginos

Azartiškas turnyras „Draugiškos kovos“, kuriame varžėsi šešios moterų ir merginų komandos,
surengtas jau šeštą kartą. Nuotr. iš organizatorių archyvo

„Atsipalaiduoti po dienos darbų, pašėlti, aktyviai praleisti laisvalaikį, gauti teigiamų emocijų bei pabendrauti tarpusavyje“, –  taip šeštą kartą surengtą moterų ir merginų futbolo turnyrą „Draugiškos kovos“ apibūdino jo nepamainomas organizatorius, futbolo treneris Ramūnas Daubaris. Jis pripažino: gaila, kad tam trečiadienį galėjo skirti tik dvi valandas, nes tiek žaidėjų, tiek gausių sirgalių emocijų būtų užtekę geram pusdieniui.

Ne tik varžybos

Į uždarą FK „Atmosfera“ aikštyną susirinko šešios komandos. Pakovoti atvyko viešnios iš Šiaulių „Gintros“ futbolo klubo, komandas suformavo ir mažeikiškės iš lopšelių-darželių „Gintarėlis“ bei „Berželis“, rungtyniauti susirinko FK „Atmosfera“ mamos ir merginos, o taip pat – FK „Triumfas“ moterys ir merginos bei šio klubo jauniausios mergaitės.

Tik futbolu renginyje neapsiribota – prieš turnyrą jo dalyvėms apšilimą ir mankštą pravedė Fausta Raudonienė, per pertrauką tarp kovų vyko linksmoji estafetė – komandoms teko į vartus įvaryti ir susprogdinti balionus. 

Įdomu švęsti kitaip

Pažymint kovo 8-ąją, rungtynės tradiciškai vyko po aštuonias minutes. Turnyre geriausios buvo abi „Triumfo“ komandos, trečią vietą pelnė lopšelio-darželio „Gintarėlis“ atstovės.

„Visos dalyvės buvo nusiteikusios ne tik kovoti už pergalę, bet ir populiarindamos futbolą tarp moterų įrodyti, kad Tarptautinę moterų solidarumo dieną švęsti kitaip yra kur kas įdomiau. Aikštelėje netrūko įvarčių, geros nuotaikos, emocijų, džiaugsmo, pergalių, o svarbiausia – nuoširdumo“, – apie šventę „Santarvei“ pasakojo „Gintarėlio“ mokytoja Audronė Šimkuvienė.

R. Daubaris sakė, kad turnyro nugalėtojos buvo visos jo dalyvės, jos apdovanotos gėlėmis, medaliais ir gera nuotaika.

„Netrūko ir atkaklių kovų bei azarto. Laimei, traumų ar sužeidimų išvengta. Vakarą užbaigėme prie saldaus stalo su tortu“, – sakė organizatorius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto