Vogtas automobilis aptiktas Šerkšnės upėje

Pareigūnai neatmeta versijos, kad vogdamas mašinas išdykavo jaunimas. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nugvelbę automobilį vagišiai sukėlė avariją, o po to jį paskandino Šerkšnės upėje. Pareigūnai neatmeta versijos, kad taip išdykavo jaunimas.

Įvažiavo į upelį

Tyrimo tiksliai nenustatytu laiku automobilis „Renault Clio“ buvo pavogtas iš Ventos gatvės šešioliktojo namo kiemo aikštelės. Žemaitijos gatvės gyventoja savo mašinos pasigedo penktadienio rytą. Automobilis Šerkšnės upėje Bugeniuose aptiktas šeštadienį dešimtą valandą ryto.
Pirmasis pranešimas apie šios mašinos sukeltą avariją pareigūnus pasiekė ankstų šeštadienio rytą. Liūdėnų kaime mašiną vairavęs kol kas nenustatytas asmuo nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė mašinos ir, nuvažiavęs nuo kelio, trenkėsi į namo tvorą ir gyvatvorę.
Avarija vagišių nesustabdė: jie toliau tęsė savo kelionę, ir apie dešimtą valandą pranešta, kad ji baigėsi upėje Bugeniuose. Mašina aptikta pustrečio metro nuo kranto dviejų metrų gylyje. Ją apžiūrėję telšiškiai narai pamatė tik išdaužtus stiklus, žmonių viduje nebuvo.
Pritvirtinus buksyravimo lyną, mašina buvo partempta į krantą ir pristatyta į Policijos komisariatą, dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Aptikta apgadinta

Tai ne vienintelis savaitgalį vagių nusižiūrėtas automobilis: sekmadienio vakarą pasigesta „Audi 80“, kuris buvo pastatytas nesaugomoje aikštelėje Žemaitijos gatvėje.
1984 metų laidos mašinos ilgai ieškoti neprireikė: po penkiolikos minučių apgadinta transporto priemonė aptikta prie Taikos gatvės vienuoliktojo namo.

5 Atsakymai į “Vogtas automobilis aptiktas Šerkšnės upėje”

  1. Emhy parašė:

    OK, ale jeszcze raz jeśli mam naiektywne konto pre-paid to skąd ściągną kasę? PS: Jak zmienić w profilu na Amazon.com kartę lub dezaktywować nieczynną kartę?

  2. arūnas parašė:

    Karta užauginta kitos (tėvų) parazitų kartos…….

  3. Raimonda parašė:

    Kokius auginame, tokie ir auga….

  4. Tadas parašė:

    Gaidžiukai turi būti baudžiami labai skaudžiai.

  5. Vardas (privalomas) parašė:

    Pagavai tuos sunycius ir pacius i pruda pamurdyt kaipreikals.kas per parazitu karta auga.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto