Į Mažeikius pažvelgta lyg iš kosmoso

Sigito STRAZDAUSKO nuotrauka

Mažeikiškiams buvo pristatytas per tris milijonus litų kainuosiantis projektas, pagal kurį bus sutvarkytos Gamyklos ir Naftininkų gatvių viešosios erdvės.
Mažeikiškiai reiškė nepasitenkinimą dėl siaurėjančių gatvių, automobiliams stovėti skirtų vietų, per siaurų įvažiavimų.
Nustebino juos ir ketinimas Mažeikiuose pastatyti dar vieną „auksinį“ tualetą.
Gana gausiai susirinkę miesto gyventojai negailėjo klausimų ir priekaištų techninio projekto, kuris kainavo per 38 tūkstančius litų, rengėjams – UAB „Urban line“.
Gamyklos g. 3-iojo namo bendrijos pirmininkas Rimantas Žiauna, dalyvavęs  techninio projekto „Gamyklos ir Naftininkų gatvių dalių viešųjų erdvių sutvarkymas“ pristatyme, sakė: „Sutvarkius Gamyklos ir Naftininkų gatvių atkarpas gyvensime nepatogiai, bet velniškai gražiai“.

Apie tai, ką toliau žada daryti projektuotojų darbu nepatenkinti mažeikiškiai ir ką apie projektą išvis žino rajono valdžia, skaitykite antradienio „Santarvėje“.

16 Atsakymų į “Į Mažeikius pažvelgta lyg iš kosmoso”

  1. Poniai Onutei parašė:

    O kodel jus nesikreipiate i namo bendrijos pirmininka ar kitas instancijas? Kokio velnio skundziates komentaruose? Todel taip ir gyvenate, kad i problemas ziurite pro langa ir papletkinate su kaimyne.
    Tad sekmes braidant po purvynus.

  2. MB parašė:

    Nu bet straipsnio pavadinimas tai visiška lempa…

  3. Ingridai Marytė parašė:

    Ak stai kas teršia aplinką. Mano sunelis 5 metų parėjo is lauko visas pasmirdes ir sako, kad įlipo į kakutį. Tokias kaip Ingrida reikia nufotkinti ir įdeti i Santarve – gal susigės.

  4. onutė parašė:

    Mielieji mažeikiškiai gyvenantys Draugystės6 pažiūrėkite į šio namo aplinką, patys važiuojate ir važinėjate ant pieščiujų takelių , išvažinėjote visus žolynius ,be ilgų guminiu batu nebegalima prieiti prie laiptinės dūru kur namo bendrijos pirmininkas kad nežiūri tvarkos dar yra ir kitos instancijos , policija bei miesto seniūnija.

  5. 123 parašė:

    juokdarei kurie dare laisves gatve po dvieju metu vel platins, iskart reikejo varyt 4 juostas ir nahier tuos takelius tokius placius bobutes vaiksciot reikejo daryt ??? o naftininku gatve senei reik irgi platint bo bordaks totalus arba vietiniams reik ismokt judet su srautu …

  6. Vardas (privalomas) parašė:

    onutė

  7. Ingrida parašė:

    gal ir negražu, bet taupydama namuose vandenį gamtinius reikalus atlieku netoli vaikų žaidimo aikštelės po pušelėmis.

  8. Frankas parašė:

    Mielieji nebūkime savanaudžiai, mylėkime savo miestą ir džiaukimės, kad jis gražėja.

  9. Tadas parašė:

    Nors ir negražiai, bet labai patogiai gyvena Taikos 14 namo gyventojai. Nusispjaut ant žalios vejos. Mašiną kur noriu, ten statau. Ir važinėju taip pat. Noriu per žalią veją, noriu per šaligatvius, žaidimų aikšteles. Svarbu , kad patogiai ir niekas nebaudžia.

  10. egsperts to Na parašė:

    Nu taigi Joske, lietuviskai Jezus, dar ten tevas jo, dievu vadinamas, sv. Petriuks, motina Terese, Jons Paulius 2 ir daugelis kitu. Dargi begale palidovu skraido. Vardint toliau?

  11. Na, parašė:

    o tai ,kas tame kosmose sėdi ?

  12. as parašė:

    Logiska kad zmones nori kad butu kur pastatyti automobili nes dauguma namy aiksteliu nepritaikytos tam…gyvenkime ne graziai o svarbiausia patogiai…

  13. siaip parašė:

    Toks jausmas, kad visi teises susipirke, gatves mat jiems per siauros. Gal jus visi su furom vazinejat? O kad tautieciai parkuotis visiskai nesugeba, tai faktas, tarp dvieju masinu, dauguma priekiu parkuojas. Pagal vairavimo kultura , kazkokie atsilikeliai esam, na bent jau uz ruskius gal geresni, tie tai tuoj musas, jei kas ne taip…

  14. demokratija parašė:

    aš gyvenu Gamyklos gatvėje ir norėčiau,kad prie laiptinių neliktų automobilių aikštelių,nes sustatytos mašinos daugeliu atveju seni laužai ir be galo smirdi susvilusiais tepalais ir pratekančiu kuru.geriau plačios gatvės ir šaligatviai pėstiesiems.

  15. as parašė:

    Sutvarkys taip kaip laisves gatve, nei kur automobilio pastatyt, o ir gatves susiaurintos

  16. nesvarbu parašė:

    MAn jau niekas nesvarbu tik sutvarkykit greičiau Gamyklos gatvės šaligatvius, ten nei su vežimėliu, nei su dviračiu nepravažiuosi…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto