Karščiai rajono gyventojų sveikatos nepaveikė

Autoriaus nuotrauka

Savaitgalį užplūdusią naują karščių bangą mūsų rajono gyventojai išgyveno be ypatingos medikų pagalbos. Iškvietimų dėl to nepadidėjo „Greitosios medicinos pagalbos“ darbuotojams.
Ramus savaitgalis buvo ir „Mažeikių ligoninės“ priėmimo skyriuje.

Iškvietimų nepadaugėjo

Su karščiais, peršokusiais per trisdešimtį laipsnių, mažeikiškiai kažkaip susigyveno. Medikai teigia, kad į juos pagalbos savaitgalį dėl to niekas nesikreipė, jokių incidentų neužfiksuota ir prie vandens telkinių.
Laikinai einanti Mažeikių „Greitosios medicinos pagalbos“ vyriausiosios slaugytojos pareigas Gėlėta Grigutė kalbėjo, kad jų tarnybai darbo netrūksta niekada, bet kad būtų iškvietimų dėl karščio poveikio, ji negalinti pasakyti.
„Iškvietimų pas pacientus su padidėjusiu kraujospūdžiu ir taip niekada netrūko, tad ir šis savaitgalis niekuo neišsiskyrė iš kitų“, – sakė medikė.

Dirba įprastu ritmu

Praėjęs karštas savaitgalis nepadidino pacientų skaičiaus nei „Mažeikių ligoninės“ priėmimo skyriuje, nei pačioje ligoninėje.
„Dirbame įprastu ritmu, kaip ir kitais mėnesiais ar dienomis. Padidėjusio pacientų srauto tikrai nebuvo, neperpildyti ir ligoninės skyriai“, – situaciją apibūdino įstaigos direktorių pavaduojantis Vytautas Džiugas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto