Pasilinksminimas su merginomis buvo itin nuostolingas

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Bandymas pasilinksminti su nepažįstamomis merginomis mažeikiškiui kainavo daugiau, nei jis planavo.

Vagystės išvakarėse vyrukas vaišinosi bare „Pegasas“, kur susipažino su dviem merginomis. Mažeikiškis pasiūlė pratęsti linksmybes jo bute. Grįžęs į namus vyriškis pavaišino damas ir pats dar išgėrė…
Tik šeštadienį, dienai įpusėjus, po išgertuvių atsigavęs buto savininkas pamatė, kad yra apvogtas – viešnios iš jo namų išnešė planšetinį kompiuterį „i Pad“, mobiliojo ryšio telefoną „Nokia 215“ bei piniginę su banko mokėjimo ir asmens tapatybės kortelėmis, vairuotojo pažymėjimu.
Padarytą žalą vyras įvertino 571 euru.
Policijos pareigūnai primena vyrams, kad su nepažįstamomis merginomis būtina elgtis atsargiai.  Tipiškos vagystės aplinkybės – į gėrimą įberiama ar įpilama vaistų, kuriems veikiant auka netenka sąmonės, o tada galima ramiai „pašeimininkauti“ svetimuose namuose.

7 Atsakymai į “Pasilinksminimas su merginomis buvo itin nuostolingas”

  1. siuksles parašė:

    Ot valkatines dvi. Prafuros:)

  2. Vardas (privalomas) parašė:

    greta ir toma :D

  3. LINA parašė:

    Bus gera pamoka,kad nesivedyneti svetimu i namus.Ypac tai skiriu roventos skelbimu ieskotojams,nuolat iesko tie patys vienkartiniu santykiu,dar ir vede…galetu tokius kokia barakuda nugrezti-:))

  4. Kolega parašė:

    Viskas normaliai- galingas bernas parsivedė iš karto dvi. Pervertino jėgas ir nulūžo, o susimokėti užmiršo, nepavyko pervargusį prižadinti tai jos ir pasiėmė zaplotą už dviejų paslaugas. Po viso saldumo kai reikia užsimokėti ir man būna gaila. Bet palaukite gal atneš grąžą, nes butą juk žino, o jei nieko neras namie už sugaištą laiką dar ką nors pasiims. Už viską reikia mokėti, o ne policininkus trukdyti.

  5. jhonotan parašė:

    senai jau ten smaukosi tos plesikes vadinamos ir darbuojasi ne vienos.kai kas stebi aukas pasideje vandens buteliuka ant stalo per visa vakara,tai lengva pastebet beje ir nuziurineja ant ko mest meskere kai sakant ir tada jau klijuojasi tos Mazeikiu manekenes:-):-) dazniausiai kai jau atsiskaitineji,jos stebi,kas pas tave ten toje pinigineje dedasi ir jeigu atsiskaitineji kortele,meta aki i koda spaudinejama.nu toliau viskas aisku.buciukai,sokiai ir is ryto kvadratine galva:-)

  6. Zose parašė:

    Jai butu kitokia mastysena ir kišt nebutu pirmoje vietoje,svetimu mergu nesivedžiotu,už tiek kiek apvoge neviena prostitute butum nubarškines,kaip sakoma skupas moka du kartus:D,galvojo duos veltui:D

  7. xxx parašė:

    Taip ir reikia tokiems lengvatikiams,kuriems terupi kaip parsivedus ikisti:D

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto