„Mažeikiai“ krito finale

Nuotrauka iš komandos archyvo

Palangoje vykusiame Lietuvos krepšinio federacijos taurės finale „Mažeikiams“ nepavyko pelnyti pirmojo šį sezoną trofėjaus.

Pralaimėta finale

Turnyro pusfinalyje penktadienį mažeikiškiai susikovė su regionų krepšinio lygos nugalėtojais „Tauragės“ krepšininkais ir įveikė juos rezultatu 86:70.
Mūsų ekipoje rezultatyviausiai žaidė Vytautas Pikalavičius, įmetęs 19 taškų, 17 taškų pridėjo Darius Pakamanis.
Kovoje dėl nugalėtojų taurės mūsų ekipa susitiko su nacionalinėje krepšinio lygoje pirmaujančia Marijampolės „Sūduva-Mantinga“.
Pirmąją rungtynių pusę sėkmingai sužaidė mažeikiškiai, kurie po dviejų kėlinių pirmavo rezultatu 42:34. Antroje rungtynių dalyje marijampoliečiai suaktyvino gynybą, mūsų krepšininkams sunkiai sekėsi rasti kelių prie varžovų krepšio. Perėmę iniciatyvą į savo rankas, varžovai nutolo, tad šventė pergalę rezultatu 75:67 ir iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos įsteigtą taurę.
Finalinėse rungtynėse mūsų ekipai 17 taškų pelnė Evaldas Šaulys, 15 – Šarūno Beniušio sąskaitoje.
Šį savaitgalį bus tęsiamos Nacionalinės krepšinio lygos kovos – penktadienį trečioje vietoje žengiantys mažeikiškiai išvykoje žais su ketvirtoje vietoje esančiu Vilniaus „Perlu-MRU“, o šeštadienį namuose – su penktą vietą užimančia „Palanga“.

Plačiau skaitykite laikraštyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto