Dešimtmetis paminėtas varžybomis

Sigito STRAZDAUSKO nuotr.

[nggallery id=767 template=caption]Dešimties metų sukaktį sporto klubas „Varduva“ pažymėjo sportinėmis varžybomis paplūdimio poilsio ir sporto aikštyne.

Prieš penkiolika metų susibūrė krepšinio komanda „Varduva“, kurios pagrindą sudarė UAB „Mažeikių Varduva“ darbuotojai. Siekiant efektyvesnio krepšinio komandos administravimo, prieš dešimt metų buvo įsteigtas „Varduvos“ sporto klubas.
Per šį laikotarpį komanda ne kartą tapo rajono krepšinio lygos pirmenybių čempione ir prizininke. „Minėdami šią sukaktį, nusprendėme surengti šventę ne tik savo klubo nariams, bet ir miesto visuomenei. Manau, tai mums pavyko – orai pasitaikė vasariški ir dalyviams buvo vienas malonumas pasigalynėti aikštelėje ar ant smėlio“, – sakė sporto klubo „Varduva“ vadovas Tomas Gunta.
Pasak jo, buvo parinktos tokios sporto šakos ir rungtys, kurioms išankstinio pasiruošimo nereikia, svarbu tik noras dalyvauti. Krepšinio trys prieš tris varžybose panoro dalyvauti 12 komandų, pergalę čia šventė „Varduvos“ ekipa, įveikusi „Impekos“ krepšininkus.
Paplūdimio tinklinio varžybose tarp 10 ekipų nugalėjo į komandą „Mažeikiečiai“ susibūrę sportininkai, antra liko „Danuvos“, trečia – „Stegos“ ekipos.
Pasak T. Guntos, šventėje taip pat buvo galima išbandyti akies taiklumą žaidžiant smiginį, vyko baudų ir tritaškių metimų konkursai. Iš viso šventėje varžėsi apie pusantro šimto žmonių.

One Reply to “Dešimtmetis paminėtas varžybomis”

  1. Mažeikiškis parašė:

    Super šventė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto