Pašalpų metas garantuoja smurto protrūkį

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Pastarosiomis dienomis rajono policijos įvykių suvestinė primena šeimyninį kovos lauką – praėjusį  savaitgalį ir šios savaitės pradžioje vienas po kito pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo, skriaudžiami artimiausi žmonės. Pasak pareigūnų, atėjo socialinių išmokų metas ir tai lemia nesaikingo alkoholio vartojimo ir smurto protrūkį.

Neramumai šeimose, kai į darbą paleidžiami ne tik kumščiai, bet ir peiliai ir kiti įvairūs daiktai, prasidėjo jau praėjusį penktadienį. Vienuoliktą valandą ryto Uogiškėse (Viekšnių seniūnija) namuose kilus konfliktui, neblaivus (1,80 promilės girtumas) 47-erių metų vyras peiliu sužalojo taip pat neblaivią (1,72 promilės) ketveriais metais vyresnę sugyventinę. Moteris dėl pjautinės žaizdos veide į medikus nesikreipė, įtariamasis buvo sulaikytas.
Prieš vienuoliktą valandą vakaro pareigūnams jau teko tramdyti moterį viename iš Ventos gatvės butų: neblaivi (1,78 promilės) 54-erių metų moteris mediniu plaktuku trenkė taip pat neblaiviam (2,59 promilės girtumas) metais vyresniam sugyventiniui į galvą.

Visas rašinys – „Santarvės“ laikraštyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto