Trumpoje kelio atkarpoje ties Palnosais – 5 sužeisti žmonės

Tame pačiame kelio ruože įvykusias dvi nelaimes skyrė 20 minučių. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Antradienio rytą kelių kilometrų kelio Mažeikiai–Kuršėnai atkarpoje ties Palnosais įvyko dvi avarijos. Jose buvo sužeisti net penki žmonės.

Dvidešimt minučių po aštuntos valandos į priešpriešinio eismo juostą išvažiavo moters vairuojamas automobilis „VolvoV40“ ir kaktomuša susidūrė su priešais atvažiuojančia „Audi 100“.
Po susidūrimo abiejose mašinose liko užspausta po du žmones. Du iš suknežinto automobilio išlipo patys, vieno automobilio vairuotoją pavyko išlaisvinti aplinkiniams, o likusį keleivį iš metalo gniaužtų išlaisvino Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Pastarasis perduotas į medikų rankas.
Pirminiais policijos duomenimis, du „audine“ važiavę eismo dalyviai išleisti gydytis ambulatoriškai, kita mašina važiavę žmonės paguldyti į Mažeikių ligoninę.
Po dvidešimties minučių už keleto kilometrų nuo pirmosios avarijos vietos įvyko kita nelaimė. Vilkiko vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, sunkiasvorė transporto priemonė nespėjo sustoti ir trenkėsi į ta pačia kryptimi važiavusio automobilio „VW Jetta“ galinę dalį.
Nuo smūgio sužalotos lengvojo automobilio keleivės kojos, ji išvežta į Mažeikių ligoninę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto