„Niuansas“ sukosi kartu su „Kviečiu šokti“ dalyviais

Mažeikių choreografijos mokyklos modernaus šokio kolektyvas „Niuansas“ dalyvavo tiesioginiame šokių projekto „Kviečiu šokti“ filmavime.
Laidos kartojimą mažeikiškiai gali pamatyti ketvirtadienio rytą.

Pakvietė dėl gerų atsiliepimų
Kvietimo svečių teisėmis dalyvauti šokių projekte mažeikiškiai šokėjai sulaukė po sėkmingo pasirodymo šiuolaikinio šokio festivalyje „Naujasis arabeskas 2011“.
Kolektyvo vadovė Jelena Legenzovienė „Santarvei“ sakė, jog net nespėjo mirktelėti, kaip greitai viskas įvyko – netruko nė dviejų savaičių.
„Kažkas pamatė, kažkas pagyrė, net negaliu pasakyti iš kokių lūpų tai nuskambėjo, bet sulaukėme prodiuserės skambučio. Dar norėjau, kad pasirodymą nukeltų, nes vienas berniukas po kojos operacijos dar nebuvo visai atsigavęs, bet davė tik tą savaitgalį,“ – pasakojo vadovė.
Į šokių projektą vyko šeši „Niuanso“ šokėjai: Gabrielė Stonkutė, Viktorija Černiauskaitė, Agnietė Liaugminaitė, Domantas Stočkus, Robertas Paulauskas bei po kojos traumos šokęs Robertas Gorskis. Net penki iš šešių pasirodžiusių jaunųjų atlikėjų – dvyliktokai.
J. Legenzovienė džiaugėsi, kad laidos kūrėjai patikėjo mažeikiškiais, kurių nebuvo nė matę – tik iš kalbų žinojo. Tačiau to turbūt užteko – svečiams leido šokti ne vieną ar du, kaip įprasta, o tris šokius. Net ir leido į laiko limitą neįsitekti.
„Tiesioginiame eteryje kiekviena minutė brangi, svečių šokiui numatytos trys minutės, o mūsų visi šokiai ilgesni. Tačiau kai pamatė repeticiją, kūrėjai liko patenkinti, tai davė eterio laiko, kiek mums reikėjo,“ – paaiškino mažeikiškė.

Užkulisiuose tvyro jaudulys
Pasak J. Legenzovienės, pirmą kartą tiesioginiame eteryje pasirodę šokėjai iš pradžių labai jaudinosi. Jaudulys atslūgo po pirmojo šokio. O kai šokėjas Andrius Butkus žiūrovus mokė šokti salsą, tai mergaitės nubėgo kartu su žiūrovais pašokti.
„Labai daug gražių atsiliepimų išgirdome. Vytenis Pauliukaitis mūsų vyrus labai gyrė, o mergaitėms patarė daugiau energijos įdėti. Kai kalbėjomės su Andrium Butkumi, tai nereikėjo nė prisistatyti – jis apie mus jau žinojo. Juk mūsų Tadas Rimgaila „Žuvėdroje“ šoka, tai žinojo, iš kur jis atėjęs. Apskritai pati atmosfera užkulisiuose labai puiki,“ – įspūdžiais dalijosi pašnekovė.
J. Legenzovienė stebėjo, kaip jaudinasi ne tik jos auklėtiniai, bet ir garsūs šokėjai bei jų neprofesionalūs partneriai.
Mažeikiškiai pastebėjo, kad jaudulys ne vienai porai pakišo koją siekiant geresnių balų.
„Per repeticiją matėme, kaip gražiai šoka viena ar kita pora. Oi, pamanėme, čia jau bus labai geras pasirodymas. O per koncertą tiek klaidų pridarė! Tas tiesioginis eteris labai sudėtingas dalykas,“ – pripažino mažeikiškiai, kurie tai patyrė savo kailiu.

„Santarvės“ inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto