„Ventos“ futbolininkų komanda – tarp „Ežiogolo“ prizininkų

Iš birželio 22–23 dienomis Kaune vykusių „Ežiogolo“ superfinalinių varžybų Mažeikių „Ventos“ pagrindinės mokyklos futbolo komanda „Ventukai“ grįžo pelnę prizinę – antrąją vietą.
Savo amžiaus grupėje mažeikiškiai nusileido tik Tauragės komandai.

„Ežiogolo“ čempionate dalyvavo per 500 futbolo komandų iš visos Lietuvos. Mažeikių „Ventukai“ rungėsi gimusiųjų 1998 metais ir jaunesnių vaikų grupėje. Vaikų treneris kūno kultūros mokytojas Raimondas Valančiauskas pažymėjo, kad komandą sudarė nieko bendra su futbolu neturintys, kitas sporto šakas kultivuojantys vaikai.
Komandai iš viso reikėjo sužaisti penkerias rungtynes. Mažeikiškiai surinko daugiausiai – 12 taškų, tapo savojo pogrupio nugalėtojais ir turėjo žaisti su Tauragės Martyno Mažvydo pagrindinės mokyklos komanda.
Rungtynės baigėsi lygiosiomis, tad jėgas reikėjo išbandyti papildomai mušant baudas. Čia tauragiškiai ir pasirodė stipriau.
Iš viso Mažeikių rajonui „Ežiogolo“ žaidynių čempionate atstovavo septynios komandos: dar viena komanda iš „Ventos“ pagrindinės, dvi iš Pavasario vidurinės mokyklų, dvi ekipos iš Viekšnių gimnazijos bei Merkelio Račkausko gimnazijos atstovai.
„Ventos“ pagrindinės mokyklos archyvo nuotrauka.: „Ežiogolo“ varžybose galimos mišrios – berniukų ir mergaičių, komandos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto